Evenemang nr 18

Textstorlek:

 

Arboga

30 april kl 21. Valborgsmässofirande i Ahllövsparken. Arrangörer: Arboga kommun, Arboga alpina och Arboga södra. 2 maj kl 20. Danskväll med Claes Lövgrens i Folkets park. Arrangör: FMK Arboga. 3 maj kl 10. Söndagscafé med ponnyridning i Lasse-Majagrottan i Garlinge. Arrangör: Kicki Norgren. 6 maj kl 10. Sjungis i Örtagårdskyrkan. Arrangör: Örtagårdskyrkan.

6 maj kl 17. Släktforskarhjälp på biblioteket. Arrangör: Västra Mälardalens släktforskare.

 

Fagersta

30 april kl 19. Valborgsmässofirande vid gamla simbadet i Västanfors. Arrangörer: Fagersta kommun och Högby alpina.

1-3 maj kl 11. Guidade visningar av Ängelsbergs bruk.

2 maj kl 17.30 Barndisco i Folkets hus. Arrangör: Lifetime cruisers.

 

Hallstahammar

30 april kl 10. Sångstund på Hallstahammars bibliotek

Heby

30 april kl 7.30 Bredbands- och frukostmöte för företagare i Heby Folkets hus.

30 april kl 20. Valborgsfirande på Tjusarvägen i Morgongåva. Arrangör: Morgongåva byalag.4 maj kl 17. Vernissage på Monica AhlbergsFågelbilder på Östervåla bibliotek.6 maj kl 11. Dataexperter på Östervåla Bibliotek.

 

Kungsör

30 april kl 20 och kl 22. Valborgsmässofirande på Kungsudden och Björliden. Arrangörer: Kungsörs kommun och Valskogs idrottsklubb. 2 maj kl 9.45 Björnlunken på Åsen i Kungsör. Arrangör: Kungsörs SK. 2 maj kl 10. Loppis i Kungsörs järnvägsstation. Arrangör: Hälsobutiken Kamomill. 3 maj kl 9. Trädgårdsauktion på Kungsuddens gårdsplan. Arrangör: Kungsörs trädgårdssällskap.

3 maj kl 10. Allemanut i Lockmora. Arrangörer: Friluftsfrämjandet och Socialdemokraterna. 6 maj kl 18. Kurs i hjärt- och lungräddning på Kungsörs bibliotek. Arrangörer: Kungsörs bibliotek och Studieförbundet Bilda. 6 maj kl 18. Onsdagsbingo i Kung Karls skola. Arrangör: Kungsörs bollklubb.

 

Köping

30 april kl 19. Livsglädje – gospelkören Up to you på Malma spira, Nibbarsbo, Kolsva. Arrangör: Kafé Frid. 30 april kl 19. Valborgsmässofirande på Stora torget. Arrangörer: Köpings kommun, Lyran och Köpings scoutkår.

30 april kl 19. Valborgsmässofirande på Stora torget och på Kristinelundsfältet. Arrangörer: Kultur och fritid och Köpings scoutkår.

30 april kl 20. Valborgsmässofirande i Munktorp på ängen nedanför kommunalhuset. Arrangör: Munktorps sockengille. 30 april kl 20. Valborgsmässofirande på Dybäcksgården i Odensvi. Arrangör: Odensvi hembygdsförening. 30 april kl 20.15 Valborgsmässofirande på Bergtorpet i Kolsva. Arrangör: Kolsva hembygdsförening. 30 april kl 20.30 Valborgsmässofirande på Bondgårdsberget. Arrangör: Tunadalskyrkan. 2 maj kl 10. Jord, vind och vatten – retreat i Munktorps kyrka. Arrangör: Svenska kyrkan.

4 maj kl 17. Teater – Snövit på Hagateatern. 5 maj kl 17. Vernissage med Atis Zarins, Carinne Löfgren-Williams och Jacob Fogelqvist i utställningshallen på Barnhemsgatan 2. Arrangör: Kultur och fritid.

6 maj kl 13.30 Gamla hantverksyrken – filmvisning på museet. Arrangör: Köpings kommun.

 

Norberg

30 april kl 19. Valborg på Karlberg. Arrangör: Norbergs hembygdsförening.

Skinnskatteberg

30 april kl 19. Kafé Frid i Nibbarsbo. 1 maj kl 11. Första majfirande vid hembygdsgården i Skinnskatteberg. Arrangör: Socialdemokraterna. 6 amj kl 13. Kurs i pappersvikning och bokkonst på biblioteket. Arrangörer: Biblioteket och ABF.

 

Surahammar

30 april kl 19.30 Valborgsmässofirande på Förrådsholmen. Arrangörer: Lions club och Surahammars kommun.

30 april kl 19. Valborgsfirande i Annehillsparken i Ramnäs. Arrangörer: Ramnäs IF och Surahammars kommun.

30 april kl 18. Valborgsfirande i Herrgårdsparken i Virsbo. Arrangörer: Wirsbo ryttarförening och Surahammars kommun.

1 maj kl 10. 30-årskalas på MC-museet. Arrangör: MCHK Mälardalen.

1-31 maj Handarbetsutställning på Surahammars bibliotek. Arrangörer: Kommunal och Surahammars bibliotek.

6 maj kl 18. Fruntimmersfika på Surahammars bibliotek. Arrangörer: PRO Surahammar, Västmanlands läns museum och Surahammars bibliotek.

 

Västerås

30 april kl 17. Schysst Valborgsmässofirande på Stora torget.

30 april kl 19. Traditionellt valborgsfirande vid Anundshög.

30 april kl 21. Valborgsmässofirande på Djäkneberget.

1-2 maj kl 11 Visning av Tidö slott. 3 maj kl 11.

3 maj kl 11. Vårfest på Vallby friluftsmuseum.

  6 maj kl 12. Lunchmusiken med Rolf Carvenius på Växhuset.

  6-9 maj Internationella matmarknaden på Stora torget.