Extra årsmöte i Ransta Nästa Bygdegårdsförening

Mitt Västmanland - Ordf Sören SennebringOrdf Sören Sennebring.
Textstorlek:

Mitt Västmanland Ransta Nästa bygdegårdsföreningBygdegårdsföreningen Ransta Nästa kallade till extra årsmöte den 23 sept. Anledningen var att vår mångårige ordförande Sören Sennebring har flyttat från orten och därmed avsagt sig fortsatt engagemang i föreningen. På dagordningen stod att vi skulle välja ny ordförande fram till ordinarie årsmöte i mars 2013. Ett enhälligt extra årsmöte enades om att Eva Edin skulle väljas till ny ordförande.

Mitt Västmanland - Ny ordf. Eva Edin

Ny ordf. Eva Edin

Eva Edin är 33 år och uppväxt i Kalmar men är Ranstabo sedan 1,5 år. Gift med Conny som är infödd Ranstabo (firade 1-årig bröllopsdag dagen efter att hon tillträdde som ordförande) och dottern Ebba är nu 9 månader. Eva jobbar som forskare (potatissjukdomar) på Ultuna och har en agronomutbildning i botten. Medlem i Kumla – Tärna kyrkokör. Brinner för väldigt många saker, bland annat regelbunden information till alla invånare, ett levande samhälle med barn och ungdomar samt en ökad säkerhet vid järnvägsövergångarna i Ransta.

Gillar: Det finns det mesta man behöver i Ransta och på 2 minuter är man ute i skogen och kan plocka svamp och bär. Bra pendlingsmöjligheter från Ransta – nära till allt. En uppmaning från Eva till yngre Ranstabor är att kom till oss och bli medlem, så kan vi utveckla Ransta tillsammans!

Styrelsens 2012
Eva Edin, ordförande.
Mikael Jonsson, styrelseledamot.
Mona Johansson, kassör.
Kjell Eklöv, styrelseledamot.
Per-Åke Cedervång, styrelseledamot.
Göran Wallin, sekreterare.
Åsa Forss, styrelseledamot.