Finns det någon som ALDRIG klagar på nåt?

Mitt Västmanland - PostcykelPostcykel.
Textstorlek:

Finns det någon som aldrig klagar på något? Jag tror att många tror att de inte klagar överhuvudtaget men se det gör vi i alla fall. Ena daden är det någon mörk väg som behöver upplysas eller så är det matbutikerna som stänger för sent/tidigt. Fast favoriten här i Norberg är ju den här lekparken som sannolikt skall byggas nere vid ån eller så är det bestämt att den inte skall byggas. Tja, det blir intressant hur det blir i slutändan med den parken, om det blir för barn eller om det får fortsätta som det är nu.

Ja sen är det ju posten som lägger fel brev i fel lådor eller så kan det bli som det hände för mig i september. Alla fina kort till Barncancerfonden som människor skickade till min mors begravning samlades i en fin sammetspärm med en dekoration i guld utanpå. Den kom inte fram till mig utan endast det stora kuvertet som den låg i. Det var lite snopet men jag ringde begravningsbyrån och fick en ny pärm och som tur var hade de kopior på gåvobreven.

Apoteket är också populärt att klaga på, ibland är det lite synd om de som jobbar där.

Så finns det då ett absolut toppämne som nästan alla har synpunkter på och det är ju vargen. Den verkar finnas bakom varje knut och föräldrar och släktingar till sådana som har barn och hundar vågar inte en gång gå ut i skogen. Jag tror att det är likadant med vargen som med björnen, den smiter och gömmer sig om man inte retar den.