Tjo och tjim på hemgården i Skinnskatteberg

Mitt Västmanland - Fest i SkinnskattebergKöpings dragspelsklubb. Foto: Johnny Strömberg
Textstorlek:

Fredagen den 7 mars var det underhållning på hemgården i Skinnskatteberg. Det är nämligen så att Kristina Bergstedt har slutat med sin verksamhet, Kickis Hårvård, på hemgården. Som avslutning bjöd Kicki alla boende på hemgården på ett riktigt kaffekalas med hemgjorda tårtor och den som ville fick även en liten hutt till påtåren. Inte nog med det, Kicki hade fixat hit Köpings dragspelsklubb. Att allt det här var omtyckt av alla var inte att ta miste på. Det syntes att det började rycka i benen på många och även de som hade lite svårt att gå ville upp och dansa.

Gun Holm som arbetar på hemgården, är en hjälpande hand när det skall ställas till med fest. Gun dansade med både damerna och herrarna. Även Kicki hade fullt upp att dansa med den som ville. Håkan Nilsson tyckte det gick för ”tuffligt” med skor på fötterna så mitt under dansen åkte skorna av. Kicki blev avtackad med presenter av de anställda och pensionärerna på hemgården.

Jag vill poängtera att det här är inte första gången det bjuds på fest. Kicki och Gun har med egna medel många gånger ordnat underhållning för de gamla på Hemgården i Skinnskatteberg men den här gången var det Kicki som bjöd på allt.