Värsta vädret…

Mitt Västmanland - ÅlandsresaBilden är från E18 utanför Enköping mot Stockholm då två poliser kom och varnade för en långtradare (ni ser ljusen på den) som dragits loss och drogs mot körriktningen!!!
Textstorlek:

Min käre gubbstrutt och en gammal arbetskompis till honom hade beställt en resa till Åland den 5 december. Det var ju verkligen typiskt att just denna dag skulle både flyg, tåg och många resor ställas in i Sverige på grund av stormen. Arbetskamraten åkte från Sandviken och där det säkert ett par snäpp värre än resan från Fagersta till Stadsgården där Cinderella ligger.

Ända tills en kvart innan de skulle åka fanns det tankar på att stanna hemma på grund av detta skitväder. Men de kom iväg från varsitt håll utrustade med bra skor, vantar, mössor och halsdukar. Även en termos med hemkokt kaffe var med. Det var många och långa köer och de såg många avkörningar men de klarade sig bra själva från detta. Det är ju jag speciellt glad för.

Många var nog oroliga för att själva båtresan skulle bli inställd men det blev avresa två timmar senare efter det att blåsten lagt sig och sen var det inga fler problem. Det gungade inte mer än vanligt och det var fin stämning på båten.