Vi har fått världens absolut bästa julklapp

Mitt Västmanland - En glad MoaHär sitter Moa och ser så pigg ut (efter 8 dagar).
Textstorlek:

Ett av våra 9 barnbarn Moa 15 år fick två nya lungor intransplanterade den 18 december. Detta skedde på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg för där har de bland annat en sån avdelning med operationsteam som är skickliga på detta.

Lilla Moa har en medfödd lungsjukdom som heter cystisk fibros . Har man denna sjukdom bildas det hela tiden slem i lungorna som måste avhjälpas. Vid minsta förkylning sen hon var född har hon fått åka till akuten. Även astma har hon utvecklad. Det vi är glada för var att det plötsligt fanns en donator så hon kunde få dessa lungor hon så väl behövde. Hon får nu medicin för att inte hennes kropp skall stöta bort de nya lungorna . Vi har talat med henne i går och då sa hon ”om ni visste så skönt det är att kunna andas utan syrgas”. Jo, jo, vi vet ju det men vi tar det för givet som inte har haft problem med lungorna. Till och med astman har blivit mycket bättre.

Kan man få en bättre julklapp än detta? Vi tror inte det…

Fyll gärna i ett donationskort, vi har redan gjort det för längesen. Det skall finnas på apotek och på vårdcentraler men även på länken här:
http://www.livsviktigt.se/Sa-har-tar-du-stallning/Donationskort/Sidor/default.aspx